Vijfassig frezen op 3,15 m2

Dit compacte bewerkingscentrum is gebaseerd op en deels uitgerust met dezelfde componenten als de DMP 70. Hierdoor kan de machine complexe werkstukken van verschillende materialen, van aluminium tot titanium, efficiënt, betrouwbaar en nauwkeurig verwerken. DMP 35 heeft een oppervlakte van 3,15 vierkante meter en heeft een vestiging in bijna elk productiegebied.

Groots uitgerust

DMG Mori is uitgerust met een schat aan apparatuur voor de standaardversie van de vijfassige DMP 35. Zo is het compacte bewerkingscentrum uitgerust met een machinespil met een maximale snelheid van 15.000 min-1, is het bewerkingsgebied van de machine 350 mm x 420 mm x 380 mm (XxYxZ) en is de werktuigmachine uitgerust met een gereedschapsmagazijn dat plaats biedt aan maximaal 15 gereedschappen met een lengte van 150 mm. Optioneel zijn 25 gereedschapsposities mogelijk, waardoor de breedte van de DMP 35 van 1.285 mm naar 1.410 mm slechts licht wordt vergroot. Het modulaire systeem omvat ook een 24.000 min-1 spindel en een HSK-A40 of SK 30 interface.

Vijfassig simultaan frezen

De DMP 35 is een echte allround machine, uitgerust met een geïntegreerde werktafel voor vijfassige simultane bewerking. Het stabiele ontwerp van het compacte bewerkingscentrum zorgt voor trillingsvrij en nauwkeurig frezen van werkstukken in industrieën met de hoogste kwaliteitseisen. Zo wordt DMP 35 gebruikt bij de productie van medische onderdelen. De structuur van het bewerkingscentrum in combinatie met de 40 bar interne koeltoevoer zorgt voor het beste spaanafvoereffect. De spaanafvoerband met een spaanafvoersnelheid van 1.000 cm³/min laat zien dat de DMP 35 een hoge productiviteit kan halen.